BDO integrasjon Ordrestyring

Håndverkerbedrift?
Få en enklere hverdag med BDO og Ordrestyring

Vi er spesialister på regnskap for håndverkere

Hvis du svarer nei på noen av de ovenstående spørsmålene kan en rådgiver fra BDO hjelpe deg.

BDO har som mål at våre kunder i håndverksbransjen skal bruke mest mulig tid på det de er gode på og la BDO ta seg av resten. Vi sørger for gode løsninger, systemer og prosesser. Vi sikrer at lønna blir utbetalt til rett tid, at leverandørene dine får betalt og vi holder orden på regnskapet ditt. Vi er tett på deg som kunde og gjør vårt aller beste for å spille deg god i de utfordringene du møter i hverdagen, sånn at du kan konsentrere deg om håndverket ditt og kundene dine.

 

Ordrestyring – integrert med markedets beste regnskapssystemer

Xledger har alle modulene et moderne regnskaps-system trenger. Dette norskutviklede programmet er 100 % nettbasert og bygger til enhver tid på det nyeste av web- og databaseteknologi – nå integrert med Ordrestyring!

Et godt regnskapssystem bidrar til effektiv drift i alle virksomheter. Vi mener at du som håndverker bør bruke mest mulig av din tid på det du er best til, og det som skaper inntekter. Valget står ofte mellom å gjøre hele eller deler av jobben selv, eller å kjøpe en komplett regnskaps- og lønnstjeneste som en avlasting. Velger du det siste, kan vi i BDO hjelpe deg med å velge den beste tekniske løsningen som gjør at du sparer tid på administrative oppgaver. 

BDO har kvalifisert utvalgte skybaserte regnskapssystemer for deg som driver en håndverkerbedrift. Tripletex og Xledger er våre foretrukne systemer, begge er tett integrert med Ordrestyring .

 

Dette er BDO

BDO er et internasjonalt regnskaps-, rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og hjelper kundene våre med å nå små og store mål. I Norge har vi over 1 800 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Våre kunder er alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter.

Håndverkeranalysen for elektrikere og rørleggere

BDO har systematisk hentet inn, bearbeidet og analysert data for håndverkerbransjen, og faktorer som påvirker denne. BDOs årlige håndverkeranalyse gir ikke bare en status for dagens situasjon, men danner også en solid plattform for økt innsikt når vi skal se fremover.

I BDO har vi et betydelig antall kunder innen håndverkerbransjen. Vi har gjennom analysearbeidet fått en omfattende innsikt og kjenner godt til hvilke utfordringer norske håndverkere møter i sin hverdag. Vi ønsker å dele denne innsikten med våre kunder, slik at dere bedre kan nå deres mål. 

Partnerprogram

Logg inn i OS Manage, hvis du er en del av vårt partnerprogram.

Ordrestyring

Logg inn i systemet her, hvis du er kunde i Ordrestyring.

Vil du se hvordan det virker? Bestill en uforpliktende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hva Ordrestyring kan gjøre for virksomheten din.

Hvordan kan vi nå deg?