638px-BDO_Deutsche_Warentreuhand_Logo.svg

Revisjon, regnskap og rådgivnning

BDO er et internasjonalt regnskap, rådgivning- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. Over hele landet jobber tusenvis av virksomheter og organisasjoner hardt for å skape verdier. Og over hele landet er BDO til stede for å hjelpe dem.

Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine. Ved behov, samarbeider vi med store deler av nettverket om både internasjonale og nasjonale kunder.

Ordrestyring – integrert med et av markedets beste regnskapssystem 

Et godt regnskapssystem bidrar til effektiv drift i alle virksomheter, men evnen til å utnytte det optimalt kan utgjøre en enorm forskjell. Med utgangspunkt i hver enkelt bedrifts unike behov, kan BDO anbefale det beste programmet, skreddersy og sørge for integrering med eksisterende systemer.

Xledger har alle modulene et moderne regnskaps-system trenger. Dette norskutviklede programmet er 100 % nettbasert og bygger til enhver tid på det nyeste av web- og databaseteknologi – nå integrert med Ordrestyring!

Spar tid, øk lønnsomheten, jobb smartere og mer effektivt med Ordrestyring og BDO

Håndverkerbedriften – enklere hverdag med BDO + Ordrestyring

Hvis du svarer nei på noen av de ovenstående spørsmålene kan en rådgiver fra BDO hjelpe deg med dette. BDO tilbyr de mest morderne og komplette verktøyene for likviditet- og saks-/prosjektstyring, integrert med et komplett regnskapssystem.

Driver du innen rørlegger- eller elektriker-segmentet er Ordrestyring integrert med dine grossister. BDO har regnskap-, IT- og økonomi-konsulenter som kjenner din bransje godt og som kan bidra med å frigi din tid.

Vil du se hvordan det virker? Bestill en uforpliktende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hva Ordrestyring kan gjøre for virksomheten din.

Hvordan kan vi nå deg?