Jublo er en online plattform som lar kundene bestille tid for en håndverker direkte i kalenderen, mens håndtering alle Case-spesifikk kommunikasjon mellom håndverkere og deres kunder

Den håndverker foretrukne salgsverktøy

Jublo er en komplett løsning for deg som en håndverker som ønsker en enklere hverdag med en bedre oversikt over arbeidsdagen din.

Det er ikke nødvendig å holde styr på avtalene med kundene dine, som ofte gjøres gjennom flere forskjellige plattformer.

Med Jublo er all kommunikasjon samlet på ett sted, slik at den lett kan nås fra både din og kundens side. Dette reduserer risikoen for misforståelser og uklare avtaler. 

Effektiv arbeidsflyt og enkel kommunikasjon gjør jobben enklere for de administrative ansatte og spesielt offiserene i felten. MIH AVLØP. De er blant Jublo største kunder og må sies at være noen av bransjens digitale front runners.
Rasmus Bork-Nielsen
Direktør MIH VVS

Alternativer for kjøp

Her kan du se alle modulene. Kontakt oss gjerne hvis du er i tvil om hvordan modulene kan hjelpe bedriften din i hverdagen.

Merkevarebygging

Skill deg ut i kundens innboks! Det er viktig at kunden alltid vet at meldingene kommer fra deg. Derfor kan du legge til logoen og skreddersy tekstinnholdet i de sendte meldingene slik at det blir mer personlig.

Vurdering

Finn ut mer om kundetilfredshet med tjenesten. Etter hver oppgave, vil kunden kunne vurdere arbeidet som er gjort. På denne måten får du en oversikt over hvordan du styrer og hvor det er rom for forbedring.

SMS

Kommuniser effektivt med kundene dine direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive meldinger frem og tilbake med detaljer. Når en sak er opprettet, er det mulig å sende meldinger til kunden automatisk med purringer for avtaler.

Tilbyr

La kundene gjøre forespørsler om tilbud døgnet rundt. Når en spørring opprettes, har kunden muligheten til å legge til filer og bilder som beskriver problemet. Derfra er det lett å komme opp med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Butikk

Skaff deg en fullstendig integrert nettbutikk på nettstedet ditt med et eksisterende eller eget pakke bibliotek. Butikken gjør det enkelt for kunden å velge de ønskede produktene.

Booking

Det må være mulig å enkelt bestille en håndverker online, akkurat som i så mange andre bransjer. Med modulen lukkes kontoret aldri, og kunden har ikke tid til å syne i løpet av de normale åpningstidene.

Vil du se hvordan det virker? Bestill en uforpliktende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hva Ordrestyring kan gjøre for virksomheten din.

  • Gratis demo når det passer deg
  • Helt uforpliktende
  • 14 dagers gratis prøveperiode

Hvordan kan vi nå deg?

"Med Ordrestyring har vi nå full kontroll på både registrering, planlegging, utførelse og historikk på alle våre ordre..."
Kim Morten Ognedal
Driftsleder, Loftheim Renovasjon