Se og sammenlign leverandører på en plattform. Med innkjøpsportalen kan kundene dine få alle leverandører samlet på en plattform som beregner deres priser!

Byggebransjens innkjøpsportal

 KlarPris er en innkjøpsportal som optimaliserer installatørernes inddkjøp. Plattformen samler installatørens leverandører på samme sted og beregner nettoprisene, slik at han både sparer tid og ressurser på sine innkjøp.

KlarPris kan integreres med alle software-tilbydere eller program i installasjonsindustrien

Med en KlarPris-integrasjon kan du tilby kundene dine følgende:
Alt i nettopriser

Plattformen beregner nettopriser for alle varer fra installatørens leverandører. Dette gjør at installatøren enkelt kan se hvilken leverandør som er mest konkurransedyktig.

Alle leverandører på en plattform

Installatøren trenger ikke lenger å besøke forskjellige hjemmesider når han handler. KlarPris samler alle leverandører på en plattform!

Fakturakontroll

Med fakturakontrollen trenger installatørene ikke lenger selv å samle og sammenligne alle fakturaer med rabattavtaler og kampanjer. Fakturakontrollen gjør alt automatisk.

Automatisk fakturakontrollen

 

Fakturakontrollen sjekker automatisk alle installatørens fakturaer, slik at hans medarbeidere ikke trenger å bruke tid og ressurser til å sjekke dem manuelt!

Med funksjonen fakturakontrollen sjekker innkjøpsportalen alle fakturaer, sammenligner dem med rabattavtaler og eventuelle kampanjetilbud, samt kontrollerer om installatøren har blitt fakturert riktig. Hvis der er en feil på en faktura, kan installatøren se det i oversikten.

 

Vil du se hvordan det virker? Bestill en uforpliktende demo.

Få en gratis 30 minutters online demo og se hva Ordrestyring kan gjøre for virksomheten din.

  • Gratis demo når det passer deg
  • Helt uforpliktende
  • 14 dagers gratis prøveperiode

Hvordan kan vi nå deg?

"Med Ordrestyring har vi nå full kontroll på både registrering, planlegging, utførelse og historikk på alle våre ordre..."
Kim Morten Ognedal
Driftsleder, Loftheim Renovasjon